MARILYN TO 28.11. JA SALAKAPAKKA KE 11.12. JA TO 12.12. 

STORYVILLE

Storyvillen Marilyn Show & Dinner to 28.11. ja Salakapakka Show & Dinner ke 11.12. sekä to 12.12. Show & Dinner alkaa klo 18.00 elämyksellisellä vastaanotolla, josta siirtyminen runsaan illallispöydän ääreen. Show päättyy klo 21.00, jonka jälkeen iltaa voi jatkaa Storyvillessä. Show & Dinner -paketin hinta 69,00 € / hlö (sis. alv).

Storyvillen legendaarinen salakapakka

Illan hämärtyessä sisäpihalla hiipii juhlapukuisia ihmisiä. Ovi narahtaa auki ja sisältää kuuluu vaimeaa musiikkia sekä naurua. Hämyisen käytävän kautta vieraat pääsevät legendaariseen Storyvillen salakapakkaan - ravintolaan, jossa uskalletaan tarjota muutakin kuin kovaa teetä! Iloinen ja mukaansa tempaava musiikki, herkulliset tarjoilut ja ennenkaikkea virkistävät juomat pitävät yllä juhlakansan tunnelmaa. Lavalla tanssitaan charlestonia, tulista tangoa ja romanttista rumbaa - upeat tanssijat viihdyttävät esityksillään. Mutta varo poliisia! Kiinnijäämisestä voi joutua yllättävään tilanteeseen! Tervetuloa salakapakkaan ja iloiselle 1920-luvulle!

Divine Miss Monroe

Ikoninen näyttelijä-laulaja Marilyn Monroe oli monien jumaloima ja rakastama. Tämä legendaarinen nainen saapuu nyt viihdyttämään uuden showtuotantomme myötä tuttujen laulujensa myötä. Ammattitanssijat ja muusikot luovat tähdellemme erinomaiset puitteet eikä puvustus himmene hänen loistossaan - lupaamme, että päällä on muutakin kuin Chanel 5:sta!

Marilynin hahmon takaa löytyy Anna Inginmaa. Hän on artisti, laulaja ja tanssija, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.

Esitys rakentuu kolmesta osasta illan aikana. Divine miss Monroe on esitys, joka pitää sisällään glamouria, tanssia, tuttuja lauluja ja ikonisen taiteilijan, jonka tähti ei koskaan himmene!


STORYVILLE SHOW BUFFET

Talon vihreä salaatti (L,G)

Cajun perunasalaatti (L,G)

Kuminalla maustettu punajuurisalaatti (L,G)

Parmesaanipolentaa, yrttimarinoituja sieniä (G)

Lämmin ruusukaali-kirsikkatomaattipaistos yrttivoissa (L,G)

Inkivääri lohta (L,G)

Porsaan niskaa rose-pippurikastikkeessa (L,G)

Talon yrttilohkoperunat (L,G)

Lämmin foccacia

Chili-suklaa kakkua